h2.date-header { margin:1.5em 0 .5em; } Widget edited by super-bee

Laman

Sukai dan Gabunglah ke fans page "SUMBER ILMU PENAMBAH WAWASAN" untuk mendapatkan update artikel menarik lainnya, yang pastinya bakal menambah wawasan pengetahuan kita. Stay tune :)

Jumat, 26 Juli 2013

Gempar! Makhluk Jin Ada Akaun Twitter?


akaun_twitter_jin

Antara mahu percaya ataupun tidak. Namun itulah yang dilaporkan oleh media di Arab Saudi di mana terdapat satu akaun laman sosial Twitter mendakwa dirinya sebagai jin. Pengakuan itu mendapat perhatian orang ramai dari seluruh dunia. Tambahan pula, di akaun tersebut jin tersebut turut memuat naik gambar tempat tinggalnya pada 100 tahun dahulu. Kewujudan akaun twitter itu juga adalah kerana jin tersebut mahu bergaul dengan manusia. Sukar untuk dipercayai. Namun anda boleh melihat akaun twitternya di sini.

Akaun Twitter Jin : https://twitter.com/s_2O17_s
jin-twitter


Akhbar metro menyiarkan berita yang pelik dan menggemparkan di Arab Saudi yang jin pun ada akaun twitter. Akhbar di Arab Saudi itu melaporkan jin itu mengaku dirinya jin tulen dan mahu berkawan dengan manusia. Dia juga memuatnaik gambar kediaman berusia 100 tahun.
Pemilik akaun twitter itu juga berkongsi tentang keluarga dan kawasan kediaman di Yaman, di akaunnya juga ditulis dia sukakan keamanan dan tidak mahu mencederakan sesiapa.

sumber ilmu disini
Untuk menggunakan emoticon ini, COPAS kode ke kotak komentar.
:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i:
:j: :k: :l: :m: :n: :o: :p: :q: :r:
:s: :t: :u: :v: :w: :x: :y: :z: :ab:
Comments
0 Comments

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Artikel Terpopuler

Get this widgetGet this widget

berlanganan gratis via email
  RSS
 
 FB
- See more at: http://achsanarea23.blogspot.com/2012/10/cara-membuat-emoticon-kaskus-pada-blog.html#sthash.AYz31Uqu.dpuf